BAKAN TEKİN, ÖZEL ÇOCUKLARLA BULUŞTU  
BAKAN TEKİN, ÖZEL ÇOCUKLARLA BULUŞTU

BAKAN TEKİN, ÖZEL ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'da özel gereksinimli bireylerin eğitim aldığı çeşitli okullardan gelen öğrenci, öğretmen ve yakınlarıyla Bakanlıkta bir araya geldi.

MEB Başöğretmen Salonu'nda gerçekleşen kabule SERÇEV Engelsiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, MEV Gökkuşağı Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu ile Halise Arslan Özel Eğitim İlkokulundan gelen öğrenciler, öğretmenleri ile velileri katıldı.
 
Görüşmede özel gereksinimli çocukların ihtiyaç duyduğu konularda karşılaşılan sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Kabulde öğrenci, veli ve okul yöneticilerinin görüş, öneri ve beklentilerini alan Bakan Yusuf Tekin, özel gereksinimli çocukların daha nitelikli eğitim almalarını sağlamak için her türlü imkânı sunacaklarını söyledi.
 
Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin toplumsal hayatın her alanında var olmaları ve eşit eğitim fırsatlarından yararlanmaları için yaptıkları çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Tekin, "Bu yavrularımızın ihtiyaçlarına uygun şekilde eğitim almaları, eğitimde fırsat eşitliği bağlamında büyük önem arz ediyor." ifadelerini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.