Bakan Yılmaz, UNICEF heyetini kabul etti  
Bakan Yılmaz, UNICEF heyetini kabul etti

Bakan Yılmaz, UNICEF heyetini kabul etti

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, UNICEF Orta ve Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Afshan Khan ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle’yi makamında kabul etti.

Bakan Yılmaz, UNICEF heyetini kabul etti

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, geçici koruma altında bulunan Suriyeli öğrencilere yönelik verilen eğitim hizmetleri olmak üzere UNICEF ve Millî Eğitim Bakanlığı arasındaki iş birliği konularını görüşmek üzere UNICEF Orta ve Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Afshan Khan ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle’yi makamında kabul etti.

 

Bakan Yılmaz, görüşmede, amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu ifade ederek, “Ne kadar iyi eğitim verirsek topluma o kadar hizmet etmiş oluruz. Hiç kimsenin etnik kimliğine, inancına, konumuna veya vatandaşlık durumuna bakmadan bu hizmeti sürdürmeye çalışıyoruz.” dedi. Suriyeli çocuklar başta olmak üzere bütün mülteci çocuklara verdiği destekten dolayı UNICEF heyetine verdiği destek dolayı teşekkür eden Bakan Yılmaz, “Bakanlığımızla yürütülen ortak projelerden dolayı da UNICEF’e teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayışla bu doğrultuda hizmet etmeye devam edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

 

UNICEF Orta ve Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Afshan Khan ise, Türkiye’nin Suriyeli mülteci çocukların eğitime erişimi konusunda gösterdiği çabayı takdirle karşıladıklarını belirterek, Türk milleti adına Bakan Yılmaz’a teşekkür etti. 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.