Mesleki Eğitim Kurulu toplandı  
Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Meslekî Eğitim Kurulu; çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimi ile okullarda ve işletmelerde yapılacak meslekî eğitimin plânlanması, geliştirilmesi ve değerlendirilmesi konularında tavsiye kararları almak ve görüş bildirmek üzere 27’inci toplantısını gerçekleştirdi. 

Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Millî Eğitim Bakanlığına görüş bildirmek üzere kurulan Meslekî Eğitim Kurulunca, meslekî ve teknik eğitim programlarının uygulandığı her tür ve derecedeki örgün, yaygın ve çıraklık eğitimi, meslekî ve teknik eğitim okulları ile işletmelerde yapılacak meslekî eğitimin; plânlanması, geliştirilmesi ve değerlendirilmesi ile ilgili konular ele alındı.

MEB Tevfik İleri Salonu’nda yapılan toplantıya; Millî Eğitim Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, TESK, TOBB, TİSK, TÜRK-İŞ, TBB ile YÖK yetkilileri katıldı.  

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.