BAKAN SELÇUK, AKSARAY VE NİĞDE'DE ÖĞRETMENLER, İŞ İNSANLARI VE HAYIRSEVERLERLE BULUŞTU  
BAKAN SELÇUK, AKSARAY VE NİĞDE'DE ÖĞRETMENLER, İŞ İNSANLARI VE HAYIRSEVERLERLE BULUŞTU

BAKAN SELÇUK, AKSARAY VE NİĞDE'DE ÖĞRETMENLER, İŞ İNSANLARI VE HAYIRSEVERLERLE BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aksaray ve Niğde'de öğretmenler, eğitime katkı sunan iş insanları ve hayırseverlerle bir araya geldi.   

"Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programı kapsamında meslektaşları ile bir araya gelmek üzere Aksaray'a gelen Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilk olarak 26 Haziran'da Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Mikail Candan'ın Bağlıkaya beldesindeki baba ocağını ziyaret etti. Aile üyelerine taziyelerini ileten Selçuk, baba Raşit, anne Ümüş Candan ve şehidin yakınları ile görüştü. Şehit Mikail Candan'a Allah'tan rahmet dileyen Selçuk, anne Ümüş Candan'a Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim takdim etti.
 
Ziyaretin ardından kentteki hayırseverler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Selçuk, eğitime katkı sunan iş insanlarına plaket takdim etti. Bakan Selçuk, "Hayırseverler Buluşması" sonrasında Vali Ali Mantı ile görüştü. Şeref defterini imzalamasının ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Ziya Selçuk, eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin değerlendirme yapmak üzere kentte bulunduğunu kaydetti. 
 
Şehrin eğitim konusundaki yetkilileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve yöneticileri ile istişareler yaptığını anlatan Selçuk, "Bugün Aksaray'da her türlü eğitim kademesinde, 'hangi faaliyetlerin ne şekilde yapılması halinde daha yüksek verim elde edebiliriz, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin eğitimi konusunda ne tür projeler geliştirebiliriz', bunları birlikte ele alma ve rakamlarla değerlendirme fırsatımız olacak. Ayrıca öğretmenlerimizle yüz yüze gelip, onlarla sohbet etme imkânımız da olacak." diye konuştu.
 
Her gittikleri yerde o ilin meselelerini yerinde görme fırsatının doğduğunu belirten Selçuk, "Bu da problemleri daha hızlı ve verimli şekilde çözme imkânı sağlıyor. İnşallah Aksaray'ın da şimdiye kadar yaptığı güzel çalışmaları daha yukarıya taşımak için elimizden ne gelirse hep beraber gayret göstereceğiz." dedi.
 
Aksaray Belediyesini de ziyaret eden Selçuk, Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu'nda öğretmenlerle bir araya geldi. Meslektaşlarıyla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Selçuk, öğretmenlerle mesleki tecrübelerini ve eğitim planlamalarını paylaştı.
 
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aksaray programının ardından Niğde'de "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Selçuk, daha sonra Niğdeli iş insanları ve hayırseverlerle bir araya gelerek eğitime yaptıkları katkıdan dolayı plaket takdim etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.